All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 29 octombrie | 2020

Clădirile London și Oslo din Sema Parc certificate BREEAM Excellent

River Development a obținut certificarea BREEAM Excellent pentru faza de design a două noi clădiri de birouri de clasă A London și Oslo.

Cele două clădiri de birouri de clasă A – London și Oslo – fac parte din proiectul cu funcțiuni mixte Sema Parc și au o suprafață totală închiriabilă de 31.524 metri pătrați (London – 21.347 metri pătrați, Oslo – 10.177 metri pătrați).

Ambele sunt planificate pentru livrare în trimestrul al treilea al anului viitor.

Certificarea BREEAM este o metodologie obiectivă prin care se evaluează performanța unui activ din punct de vedere economic, social și al sustenabilității mediului înconjurător.

- PUBLICITATE -

BREEAM utilizează standardele proprii dezvoltate de BRE (Building Research Establishment).

Un proiect de dezvoltare certificat BREEAM înseamnă un mediu construit mai durabil, ce asigură un ambient mai confortabil și sănătos pentru cei care lucrează sau locuiesc acolo, ajută la o mai bună conservare a resurselor naturale și cresc valoarea investițională a activelor.

River Develoment a livrat în ultimii doi ani peste 38.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasă A, în cadrul proiectului Sema Parc, prin cele trei clădiri de clasa A – Bruxelles, Paris și Berlin, toate certificate BREEAM, cu un scor ridicat de certificare sau aflate în proces de certificare.  

- PUBLICITATE -