Zimmer Biomet Holdings deschide prima sucursală din România în Sema Parc

Zimmer Biomet Holdings își deschide prima sucursală din România şi anunță investiții de peste 3,5 milioane de euro pentru anul viitor. Investiţia va merge către cheltuieli logistice (birou nou, depozit etc.), construirea echipei locale şi asigurarea stocului de echipamente.

Compania va trece de la reprezentarea prin distribuitor la cea directă, iar această schimbare va ȋnsemna extinderea portofoliului de produse, a ofertei de educaţie medicală şi introducerea pe piaţa românească a unei serii de tehnologii digitale şi robotice integrate.

România este una dintre cele mai mari piețe din Europa Centrală și de Est și o bază importantă de clienți pentru Zimmer Biomet. Prin natura a ceea ce facem, colaborăm cu chirurgi, spitale, clinici și universități pentru a îmbunătăți experiențele și rezultatele pacienților din România și pentru a spori eficiența operațiunilor lor, declară Marian Isac, Country Manager la Zimmer Biomet

Proiectul Sema Parc situat pe Splaiul Independentei din București, dispune de circa 1.000.000 mp GBA. Clădirile London și Oslo sunt cele mai noi clădiri de birouri autorizate și recepționate din cadrul proiectului de pe fosta platformă Semănătoarea.

CITEȘTE ȘI: TDCX deschide un birou în București și vrea să angajeze 100 de specialiști

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...