All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 25 septembrie | 2020

BenefitOnline.ro a încheiat anul 2019 cu 180.000 de angajați în platformă

  • La finalul anului trecut, platforma era utilizată de mai mult de 180.000 de angajați, din peste 300 de companii din mediul privat;

La nivelul întregului an, sumele alocate de toate companiile client au urcat la 227 de milioane de lei (aproximativ 48 milioane de euro). Bugetul lunar pentru beneficii oferit fiecărui angajat de către companie a variat între 200 de lei și 750 de lei, media lunară fiind de aproximativ 400 de lei.

„Mizăm anul acesta pe un număr de 250.000 de angajați care își vor alege singuri beneficiile extrasalariale de pe BenefitOnline.ro”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.    

Categorii noi în 2019

Anul trecut, platforma BenefitOnline.ro a introdus mai multe beneficii precum tichetele culturale și donațiile.

- PUBLICITATE -

Tichetele culturale sunt beneficii deductibile și pot fi acordate lunar sau ocazional, în limita a 150 de lei, respectiv 300 de lei, pentru achitarea contravalorii de bunuri și servicii culturale, precum: abonamente și bilete la spectacole, concerte, proiecții cinematografice, muzee, festivaluri, târguri și expoziții, permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor, cărți, manuale școlare, albume muzicale, filme, în orice format. Acestea sunt taxate doar cu 10% (impozit pe venit) pentru angajați, la fel ca în cazul tichetelor de masă și celor de vacanță.

În categoria Donații, angajații pot face donații din bugetul de beneficii, dar și din fonduri personale către ONG-uri și fundații, sprijinind, astfel, cauzele sociale, culturale, de educație sau de mediu cu care rezonează cel mai bine.

- PUBLICITATE -