Achizițiile de carduri și tichete cadou se dublează în luna iunie

Tichetele de masă, cadourile, vacanțele, transportul și pensiile private sunt beneficiile cele mai accesate în luna iunie de către angajații români care primesc beneficii extrasalariale în platforma BenefitOnline.ro.

Pe durata întregii luni, BenefitOnline.ro activează o categorie dedicată, Cadouri pentru evenimente speciale de 1 iunie, unde angajații pot achiziționa beneficii cu taxe 0%, prin intermediul cardurilor cadou și tichetelor cadou listate în platformă, in limita a 150 de lei.

Platforma listează în categoria specială pentru Ziua Copilului peste 80 de beneficii de la aproximativ 60 de furnizori, precum eMAG, Kaufland, Cărturești, IKEA, Sephora sau Diverta.

În această perioadă, bugetele cheltuite pentru achiziția de carduri cadou și tichete cadou se vor dubla față de lunile de început ale anului. V

aloarea medie a unui card sau tichet cadou achiziționat este de 150 de lei pentru fiecare angajat cu copil minor – până la această valoare, cardurile și tichetele cadou sunt scutite de la plata taxelor sociale și a impozitului pe venit și sunt 100% deductibile.

Angajații reiau achiziția de vacanțe în România

Restricțiile din turism și transport au încetinit tranzacțiile realizate de angajați în categoria Turism Intern din platforma BenefitOnline.ro în ultimele 3 luni, acest lucru ducând la un alt tip de comportament al angajaților: cumularea bugetelor de beneficii lunare și utilizarea lor pentru un alt moment din an.

În ultimele trei luni, o parte importantă din bugetele primite de angajați nu au fost utilizate, fiind reportate lună de lună, pentru momentul în care angajații se așteptă ca restricțiile de izolare socială să fie ridicate și toți furnizorii să fie 100% funcționali, inclusiv operatorii din industria de turism.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...