Ambalaje calitative pentru domeniile HoReCa sunt disponibile la Snick Ambalaje

Clientul este atent mereu la modul în care este tratat. Acest tratament aplicat de către domeniile HoReCa nu se referă doar la alimentele, băuturile sau dulciurile comercializate, ci și la ambalajele folosite. Clienții vor arunca o privire peste tacâmurile, paharele, cutiile sau bolurile utilizate în orice moment. Așadar, este important să achiziționezi ambalaje calitative, care să impresioneze clienții și care să păstreze o strânsă legătură în relația voastră.

Snick Ambalaje te așteaptă cu o gamă extinsă de ambalaje, de toate tipurile. Indiferent care ar fi business-ul tău, te poți orienta către sutele de produse disponibile. Ambalajele sunt de unică folosință, au o calitate superioară și le poți comanda în funcție de numărul de bucăți de care ai nevoie. Produsele se adaptează cu ușurință la mai multe tipuri de mâncare, prăjituri și băuturi, astfel încât clientul să poată savura gustul lor plăcut chiar și după ceva timp de la achiziționare. Site-ul îți prezintă multiple produse, inclusiv cutii de carton pentru tort – atât de necesare într-o cofetărie.

Dacă tot ne aflăm la capitolul „dulce”, iată ce alte produse mai poți comanda pentru cofetării și gelaterii. Snick Ambalaje îți propune o ofertă vastă de forme de copt pentru cofetării și gelaterii, cutii, cupe și lingurițe, dantele, discuri și planșete, monoporții, hârtii, farfurii și tăvițe pentru cofetării și gelaterii. Toate acestea sunt confecționate din materiale dure, care permit menținerea tuturor alimentelor în siguranță, fără să se deterioreze în contact cu blaturile, cremele sau chiar înghețata.

Ofertă de produse extinsă pentru nevoile afacerii tale

Pe site-ul Snick Ambalaje vei găsi articole pentru catering și street food, pentru cofetării, pentru evenimente și recepții, pizzerii și rotiserii, cafenele și smoothie bars, pentru hoteluri și restaurante, dar și pentru igienă și curățenie. În categoria de catering și street food ai la dispoziție diferite concepte, respectiv alb, negru, natur, bej, ziar, dar și conceptele proprii Snick Catering System. Acestea au modele diverse și pot atrage clienții chiar în funcție de ambalajul utilizat. Tot în această categorie sunt disponibile ambalaje biodegradabile, eco-friendly și cele din plastic.

Produsele pentru evenimente și recepții cuprind articole în materie de bețe ornament și ustensile, cupe și pahare, farfurii și tacâmuri, tăvi și platouri. Pentru pizzerii și rotiserii poți opta către cutii pentru pizza, sosiere, pungi și conuri. Articolele pentru cafenele și smoothie bars includ pahare din carton, pahare transparente, biodegradabile, paletine și paie.

Hotelurile și restaurantele se pot bucura de o gamă largă de șervețele de masă, naproane, port tacâmuri, consumabile hoteliere, coșuri de servire și fețe de masă.

Menține curățenia și igiena din incinta business-ului tău!

Este vital ca în astfel de locații să predomine curățenia și igiena. Atât pentru clienți, cât și pentru succesul afacerii tale este important să dezinfectezi și să oferi personalului echipamente utile cu ajutorul cărora să lucreze.

Snick Ambalaje îți oferă acces la o varietate de echipamente de protecție, detergenți și dezinfectanți, astfel încât să păstrezi un nivel maxim de curățenie și igienă în incinta bucătăriei și nu numai.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...