Vânzările de ambalaje din carton şi hârtie le-au depășit pe cele din plastic

Trending

vânzările de ambalaje din carton și hârtie au depășit vânzările de ambalaje din plastic pentru prima dată în istoria INATECH, producător şi furnizor de ambalaje pentru protecţie şi soluţii izolatoare profesionale.

Anul trecut, consumatorii au fost din ce în ce mai interesați de noile soluții de ambalare pentru industria de e-commerce, plecând de la cutiile cu autoformare și autosigilare până la ambalajele premium din carton dur.

Compania a ajuns în anul precedent la peste 5.000 de clienți activi și la o cifră de afaceri de peste 8 milioane euro.

Strategia de investiții în 2023 vizează introducerea de noi soluții de automatizare a proceselor de ambalare. Astfel, INATECH Packaging plănuiește extinderea suprafeței de producție și depozitare.

Închirierea unui spațiu în CTPark Oradea Cargo Terminal, va permite oferirea de noi soluții de ambalare și acoperirea mult mai eficientă a zonei de vest a țării, dar și a piaței din Ungaria.

În perioada următoare e plănuită extinderea gamei de ambalaje destinate industriei de comerț online, a categoriei de sisteme automatizate de ambalare, dar mai ales a gamei de ambalaje prietenoase cu mediul.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Dunapack Packaging va construi o fabrică de carton ondulat

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești