Workspace Studio investește peste 300.000 de euro în extinderea showroom-ului

Workspace Studio a finalizat extinderea showroom-ului situat la etajul 18 din Sky Tower, după o investiție de peste 300.000. Unitatea are acum o suprafață totală de 850 mp, de la 580 mp.

În cadrul showroom-ului, clienții pot explora branduri de design de mobilier precum Herman Miller, Knoll, Hay, Muuto, NaughtOne, GEIGER sau Maharan, soluții acustice, dar și cele mai recente soluții de amenajare a birourilor.

Workspace Studio este distribuitor de mobilier de birou și produse arhitecturale de înaltă calitate și ergonomie și CertifiedDealer unic al MillerKnoll în România.

Soluțiile de amenajări interioare turn-key sunt personalizate si integrate, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate, design centrat pe oameni, activitățile și interacțiunile acestora.

Din grupul Workspace Studio fac parte companiile Workspace Studio și Allspace Interiors, specializate în soluții ergonomice de amenajare turn-key a birourilor.

CITEȘTE ȘI: Vox Technology Park își va prezenta și închiria spațiile prin Bright Spaces

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...