Workspace Studio mărește spațiul de birouri contractat la etajul 18 al SkyTower

SkyTower a semnat prelungirea contractului de închiriere pentru cinci ani cu Workspace Studio, companie specializată în soluții de design pentru birouri. Contractul include și extinderea la 810 mp a spațiului închiriat la etajul 18 al SkyTower.

Workspace Studio ocupa anterior 500 de metri pătrați la etajul 18, respectiv spații de birouri și un showroom dedicat clienților corporate și rezidențiali.

Din 2015 până în prezent, aceasta este a doua extindere a spațiului de birouri din clădirea SkyTower. În cei 7 ani de activitate în clădire, Workspace Studio a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 100%.

În vara anului 2022, SkyTower a semnat contracte de închiriere și de prelungire pentru o suprafață totală de peste 1.200 metri pătrați.

CITEȘTE ȘI: Hartmann îşi mută biroul din Bucureşti în clădirea myhive IRIDE | nineteen

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...