Viitorul Shopping Park Slatina aduce noi retaileri și o nouă unitate Lidl

Shopping Park Slatina, parcul comercial care se va construi pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, va fi cel mai mare centru comercial din oraș, cu o suprafață de 16.500 mp.

În proiect, primul magazin Lidl Slatina va fi demolat pentru a face loc unei parcări necesare parcului comercial.

Unitatea Lidl va fi reconstruită pe un teren adiacent, parte din fosta fabrică de pâine.

Mai mult, noul magazin va avea 114 locuri de parcare (față de 43 acum) și 632.50 mp de spații verzi (față de 225 mp acum).

Ce retaileri vor avea magazine în Shopping Park Slatina

Confirm ziarului Slatina Buzz!, în Shopping Park Slatina vor fi deschise șapte unități ale unor mari retaileri internaționali.

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au doar două magazine în România, la Buzău și Brăila.

Conform informațiilor Money Buzz! proiectul se va inaugura în acest an.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...