Uită de funigine și fum în casă, cu noile coșuri de fum ceramice „Made in Germany”

Indiferent că vorbim despre un șemineu premium, o sobă pe lemne simplă sau un șemineu ieftin, din nefericire foarte puțină lume conștientizează cu adevărat faptul că, unul dintre cele mai importante elemente ale sistemului de încălzire de care depinde într-o foarte mare măsură, integritatea casei și sănătatea familiei, este un coș de fum potrivit! De aceea, pentru a te putea bucura în siguranță de soba sau șemineul tău pe lemne, în deplină siguranță și confort, specialiștii sibieni în soluții termice premium de la PEFOC, ne recomandă montajul unui coș de fum ceramic cu șamotă interioară, învelit în izolație de vată bazaltică și mantale din beton.

Astfel, vei înțelege că un coș de fum cu adevărat profesionist, pe lângă aspectul estetic, trebuie să fie extrem de rezistent și să fie în stare să corespundă corect criteriilor de evacuare ale fumului în condiții de maximă siguranță pentru tine, familia și căminul tău. Sistemul de coș de fum HOCH “made in Germany”, performant, inovativ și modern, este printre singurele soluții disponibile pe piața de specialitate, ce reușesc să acopere cele mai stricte cerințe de evacuare de astăzi.

Ridicându-se la exigențele Institutului German pentru Tehnologia Construcțiilor, coșurile de fum ceramice Hoch sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni, coșuri simple sau duble, cu câte 2 canale de evacuare ale fumului. Acestea oferă un plus de siguranță în utilizare, eliminând riscurile incendiilor care apar de la coșurile de fum defecte sau a intoxicațiilor cu monoxid de carbon provocate de coșuri de fum etanșate precar sau din cauza unui burlan sobă montat greșit. În acest fel, vei reuși să transformi orice șemineu centrală sau sobă, într-un dispozitiv termic ce funcționează ireproșabil și în condiții maxime de randament și siguranță.

Sistemele de coș de fum ceramice marca Hoch sunt realizate în Germania de peste 300 de ani, excelând la capitolul sisteme moderne de coșuri, în fabricarea cărora sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. Hoch Industrial este un sistem de coșuri cu 3 straturi speciale, adaptat nevoilor industriei ce se bazează pe calitate și durabilitate. Coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune sau chiar și la vaporii solvenților care conțin clor, prin urmare, au o viață extrem de lungă.

Practic, sistemul de coș de fum ceramic HOCH este alternativa perfectă la coșurile de fum tradiționale, zidite din cărămidă sau piatră. Este un upgrade imens din punct de vedere tehnologic și o soluție modernă, deoarece sunt utilizate elemente prefabricate pentru construcție, instalarea lor devenind în același timp rapidă și economică.

Montarea unui coș de fum este o operațiune complexă, care are nevoie de asistență specializată și mâna unui profesionist cu multe lucrări la activ, dar și de materiale de calitate superioară. De aceea, montajul coșului de fum, precum și racordarea acestuia la șemineul, soba sau centrala ta pe lemne, trebuie realizat de o echipă de meseriași adevărați, cu experiență vastă în domeniul termicelor de calitate superioară.

Dacă te-am convins că este momentul pentru a investi în calitate și îți dorești un șemineu, o centrală pe lemne sau o sobă lemne premium cu coș de fum nemțesc Hoch sau servicii profesionale de curățare și întreținere, ori sfaturi în privința celor mai potrivite variante de evacuare pentru casa ta, precum și alte accesorii sau soluții termice alternative, nu ezita să vizitezi chiar astăzi, site-ul oficial www.pefoc.ro! Aici vei da de echipa sibienilor cu peste 20 de ani de experiență în aducerea căldurii pe lemne, în casele tuturor oamenilor gospodari din România!

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...