Coșuri cadou pentru orice ocazie – variante elegante propuse de gourmetGIFT.ro

Oferirea de coșuri cadou în contexte de sărbătoare a devenit un obicei uzual în mediul corporate și în România, așa cum se întâmplă în multe alte țări unde această tradiție are un lung istoric.

Companiile oferă cel mai des coșuri cadou de Crăciun și cosuri cadou de paste, însă pot exista comenzi speciale și în alte momente din an.

Pentru femeile care lucrează în mediul corporate, se obișnuiește să se ofere coșuri cadou de 8 martie, de Ziua Femeii, iar pentru angajații care au copii se pot oferi coșuri cadou de 1 iunie, de Ziua Copilului.

Cei de la gourmetGIFT.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri în retailul de specialitate, au lansat de curând noi game de coșuri cadou pentru orice ocazie, iar în perioada viitoare se vor lansa și produsele din noua colecție de cosuri cadou de paste. Între timp, se pot comanda deja coșuri cadou de 8 martie, variante elegante, optimizate pentru un efect puternic. Pentru orice comenzi corporate, gourmetGIFT.ro oferă opțiune de personalizare pachete cadou cu logo-ul companiei plus flexibilitate maximă în tot ceea ce presupune realizare și livrare coșuri cadou.

În contextul pandemiei de Covid-19, s-a lansat și posibilitatea de comandă cu livrare multiplă, adică expediere coșuri cadou la diverse adrese, pe baza unei singure comenzi (variantă ideală pentru livrare direct la destinatarii cadourilor sau pentru managementul pachetelor în cazul firmelor cu rețele naționale de unități).

Coșurile cadou premium au devenit tot mai comandate în magazinul online www.gourmetgift.ro inclusiv de către persoane fizice, utilizatori individuali care doresc să cumpere astfel de daruri pentru cei dragi sau pentru diverse relații profesionale. Un coș cadou gourmet, cu aspect și conținut premium, poate transmite afecțiune sau alte mesaje precum mulțumire, speranță, recunoștință. Există cadouri pentru orice ocazie, cosuri cadou pentru aniversări, zile onomastice etc. În cazul relațiilor personale, se pot alege coșuri cadou pentru părinți, coșuri cadou pentru nași, coșuri cadou pentru fini, coșuri cadou pentru alte rude sau prieteni etc.

„Cu o experiență de peste 10 ani, putem spune că suntem printre cei care dau tonul în sectorul de coșuri cadou din România, având un portofoliu tot mai amplu de clienți din toate domeniile de afaceri, de la corporații până la IMM-uri. Ne dorim mereu să creștem standardele, să ne autodepășim, astfel că în fiecare sezon lansăm colecții noi de coșuri cadou. Alăturarea produselor este o artă în sine, acordăm maximă atenție la detalii, pentru ca fiecare coș cadou să fie o experiență memorabilă pentru cel ce primește acel dar”, explică reprezentanții magazinului online gourmetGIFT.ro.

Coșurile cadou premium conțin băuturi alcoolice, cafea, ciocolată și alte dulciuri sau produse gourmet de excepție. Sunt selectate mereu doar produse exclusiviste, de la branduri de top. În magazinul online există și posibilitatea de a comanda cafea boabe, cafea măcinată, capsule de cafea și o largă varietate de băuturi alcoolice premium, pentru protocol, evenimente business sau pentru consumul personal al oricărei persoane. Livrarea produselor, indiferent de cantitate, se face rapid la orice adresă din România, prin curier.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...