Coșurile gourmet: una dintre cele mai bune idei pentru cadouri corporate

Ai vrea să îți surprinzi angajații cu fiecare ocazie care se ivește, dar nu știi cum? Mai ales cu ocazia sărbătorilor importante, cum ar fi Paștele sau Crăciunul, dar și cu diverse alte ocazii, poți alege cadouri inedite din toate punctele de vedere. Poate deveni dificil să îmbini utilul cu plăcutul și să faci o alegere cel puțin mulțumitoare pentru cea mai mare parte a angajaților, însă dacă ai în vedere coșurile gourmet, este posibil să declari că ai găsit soluția perfectă. Iată de ce coșurile gourmet reprezintă o idee atât de bună atunci când vine vorba de cadouri corporate.

Ce sunt coșurile gourmet și ce conțin acestea de obicei?

Un coș gourmet este, așa cum sugerează și denumirea pe care o are, un mare coș în care se află diverse produse rafinate – de regulă preparate culinare și diverse produse alimentare, precum și vin, șampanie sau alte băuturi locale sau specifice.

Aceste coșuri sunt, de cele mai multe ori, personalizate, iar în acest fel, combinațiile de alimente și băuturi pe care le vei regăsi pot fi atât de diverse. Mai mult decât atât, pentru că nu este vorba despre un singur produs, ci despre combinații de produse rafinate, de cele mai multe ori acestea sunt alese și combinate astfel încât să se poată încadra în anumite limite de buget care sunt setate de regulă de cei care le oferă.

Vin și ciocolată, un pachet de cafea de calitate, dulciuri alese și produse artizanale de diverse feluri, dar și mici obiecte cu o simbolistică aparte, pot completa în mod perfect coșul gourmet ales pentru a fi dăruit oricui, chiar și de companiile care doresc să își surprindă angajații și care doresc să le arate recunoștința într-un mod aparte. Dacă dorești un coș gourmet perfect pe care să îl oferi angajaților cu diverse ocazii, incearca aici una din numeroasele combinații pe care le poți alege.

Când poți oferi un coș gourmet?

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu ocazia unei aniversări sau petreceri organizate, pentru a le arăta pur și simplu recunoștința angajaților sau pentru a câștiga încrederea colaboratorilor în orice moment din an, ocaziile cu care poți alege coșurile gourmet să le oferi cadou sunt numeroase. Important este doar să alegi coșurile gourmet cu produsele potrivite pentru a le oferi cu o anumită ocazie, astfel încât să surprinzi în cel mai plăcut mod.

Pe scurt, ocaziile cu care poți oferi un astfel de coș sunt următoarele: sărbători de final de an, semn de mulțumire la finalul unui eveniment corporate, evenimente interne din cadrul companiei, provocarea angajaților oferindu-le recompense, momente importante din viața angajaților – nuntă, naștere etc., fidelizarea clienților pentru consolidarea relațiilor existente cu aceștia.

Un lucru este sigur: poți crea coșuri gourmet extrem de rafinate cu care poți surprinde în orice moment, pentru că această idee este una originală, ba chiar poate fi și personalizată.

De ce alegi coșurile gourmet drept cadouri corporate?

Mai ales la final de an, dar nu numai, te poți afla în căutarea unor idei de cadou interesante atât pentru angajați, cât și pentru colegii de muncă. Motivele pentru care te poți opri în dreptul unui coș gourmet sunt numeroase.

Unul dintre aceste motive se referă la versatilitatea pe care o oferă un astfel de cadou. Este vorba despre un cadou complet, pe care îl poți oferi angajaților având siguranța că vei satisface gusturile măcar a unei părți a acestora. Va exista, cu siguranță, măcar un produs preferat de angajați, având în vedere că există o combinație de produse deosebite.

Un coș gourmet se poate adapta tuturor dorințelor, dar și tuturor bugetelor. Poți alcătui un coș 100% unic, personalizat în modul dorit, un coș cu specialități locale sau cu produse tradiționale cu care vei ști că dai lovitura.

Un alt motiv se referă la efectul surpriză pe care îl va avea un astfel de coș asupra celui care îl primește. Nu este vorba neapărat de dimensiunea pe care o are coșul, deși și aceasta surprinde, cât mai ales de bucuria de a descoperi fiecare produs conținut și fiecare savoare.

Un coș gourmet promovează și valorile frumoase; acesta este despre a împărtăși cu ceilalți, despre a-ți răsfăța angajații și despre a face alegeri originale. Produsele de calitate care alcătuiesc coșul, dar și marile valori pe care le poți transmite oferind un astfel de cadou, vor contribui la imaginea pozitivă a companiei și te va ajuta să crești în ochii angajaților, a partenerilor sau a colaboratorilor cărora alegi să le oferi astfel de produse.

Sfaturi utile pentru alcătuirea unui coș memorabil

Atunci când alegi coșul gourmet pe care dorești să îl oferi cadou angajaților tăi, poate că nu ar fi rău să iei în calcul o temă captivantă de la care să pornești. Cu cât vei reuși să creezi un conținut mai armonios, cu atât îți va fi mai ușor să spui o poveste care să aibă la bază acest gest simbolic. Produsele locale, specialitățile de Crăciun dintr-o anumită regiune, produse 100% organice…ai posibilitatea de a transmite valori odată cu produsele pe care alegi să le oferi în dar celor cărora dorești să le arăți recunoștința ta pentru modul în care lucrează la atingerea țelului comun al companiei.

Pentru a surprinde cu ajutorul unui coș gourmet, nu uita să alegi un ambalaj potrivit. În locul clasicei cutii de carton, alege un ambalaj surprinzător, unul simplu, dar în același timp de efect, ba chiar, de ce nu, un ambalaj care să își demonstreze utilitatea și ulterior – așa cum ar fi, de exemplu, un coș de răchită potrivit pentru picnic sau o geantă din bumbac organic. Personalizează ambalajul cu logo-ul companiei și vei avea siguranța că ai lăsat amprenta în cel mai plăcut mod asupra angajaților tăi. Coșurile gourmet reprezintă, așadar, una dintre cele mai inspirate idei de cadou, așa că ar fi bine să le ai în vedere chiar cu următoarea ocazie și vei avea un plus de siguranță atunci când vine vorba de a le oferi angajaților o dovadă a recunoștinței pe care le-o porți și nu doar atât.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...