Terranova a deschis un magazin in Cocor

sursa foto: ukdgfo.blogspot.ro

In 5 decembrie, de la ora 17:00, a fost inaugurata cea mai mare locaţie de shopping Terranova la parterul magazinului Cocor din Bucureşti.

Începând cu aceasta data clientii se vor putea bucura de noile colecţii vestimentare şi accesorii în noul magazin de peste 1000 mp din incinta Cocor.

Brand-ul Terranova este prezent în 33 de țări cu peste 460 de magazine.Terranova a intrat în România în anul 2003, prin intermediul companiei Idea Moda. Din anul 2010, brand-ul Terranova trece în administrarea companiei Emporio din Constanţa, condusă de Camelia Popescu, care deţinea franciza Terranova pentru 4 magazine. În prezent, reţeaua retailerului italian din ţara noastră numără 15 magazine. Principalii concurenţi Terranova de pe piaţa locală sunt: Kenvelo, H&M, C&A, New Look.

Magazinul Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 in urma unei investitii de 24,5 milioane de euro. Cu o parcare de 200 locuri si o suprafata de 10.000 mp Cocor gazduieste pe langa Terranova o serie de branduri romanesti si internationale.Inchirierea spatiului in care se va deschide magazinul Terranova a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agent co-exclusiv al proiectului.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...