OTP Bank refinanțează magazinul Cocor București cu 6,7 milioane euro

OTP Bank a semnat recent un contract cu Cocor București, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureștiului. Contractul prevede un împrumut care va permite COCOR să refinanțeze un credit de 6,7 milioane de euro care a fost contractat anterior.

Conform tranzacției, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranșe lunare egale și păstrarea garanțiilor aprobate de consiliu.

 „Este o plăcere pentru noi să contribuim la finanțarea centrului comercial situat în centrul vechi al Capitalei, primul care a promovat creatorii de modă români și i-a sprijinit pentru a persevera. Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri”, a declarat Dragoş Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporaţii şi Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România.

„Suntem recunoscători că am găsit în OTP Bank România un partener de încredere, puternic și alături de care vom avea o colaborare pe termen lung. Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare și un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum și pentru a crește numărul clienților noștri ”, a spus Pricopie Cristian, președintele consiliului de administrație al COCOR.

Magazinul Cocor este un centrul comercial de referință aflat în Centrul Vechi al Bucureştiului, un concept de pionierat în România. Cu o suprafață închiriabilă de 10.000 mp care găzduiește atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri romani, centrul comercial găzduieşte și cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizand 565 mp de ecrane led.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...