Taco Bell a deschis 13 restaurante în patru ani de prezență în România

Primul restaurant Taco Bell din România a fost inaugurat în 2017, în cadrul Băneasa Shopping City București.

Lansarea a marcat și intrarea brandului american în Europa Centrală și de Est, fiind primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” din lume, care oferă produse de inspirație mexicană.

Compania a deschis până în prezent 13 restaurante în 9 orașe: 4 în București, 2 în Brașov și câte unul în Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Bacău și Iași.

În 5 restaurante există kioskuri digitale care facilitează procesul de comandă, fluidizând traficul din locații.

De-a lungul timpului, peste 8 milioane de clienți au pășit pragul restaurantelor pentru a savura produsele Taco Bell.

Taco este cel mai iubit produs al grupului pe plan local, cu peste 2 milioane de bucăți vândute în cei 4 ani de existență pe piața locală.

- Publicitate -

Creștere timidă a tursimului local în primul trimestru al anului 2025

Sectorul turistic național a înregistrat o creștere timidă de 1% în primul trimestru al anului 2025, comparativ cu aceeași...

Primul restaurant asiatic WokFull din România se deschide la Suceava

Primul restaurant WokFull din România, un concept inovator de mâncare asiatică gătită integral la wok, promovat de chef Anca...