Dyson deschide primul magazin de prezentare în Băneasa Shopping City

Dyson deschide unul dintre cele mai mari magazine de prezentare din regiune în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Unitatea va fi deschisă zilnic, între 10.00 si 22.00.

Situat la primul etaj al centrului comercial și cu o suprafață de 50 mp, magazinul Dyson dispune de mai multe zone de prezentare și display-uri interactive.

Oricine dorește să testeze produsele, înainte de a le achiziționa, are la dispoziție personal special instruit să prezinte tehnologia Dyson și să ofere toate informațiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs.

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine.

Deși a rămas o companie de familie, are peste 14.000 de angajați la nivel global, vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în 2021.

CITEȘTE ȘI: Huawei va avea un nou spațiu de service în Băneasa Shopping City

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...