Studio Plus: Sute de garsoniere de vanzare in sudul Bucurestiului

Grupul Imobiliar Premier a lansat un proiect imobiliar unic pe piata romanesca sub brandul Studio Plus. Acesta se adreseaza cu precadere tinerilor care sunt in cautarea unei locuinte decente, spatioase, amplasate intr-o zona urbana , cu acces usor la mijloacele de transport in comun, precum si la marile centre si galerii comerciale, parcuri sau zone de recreere.

Conceput si dezvoltat de catre  un grup de persoane fizice,  proiectul  STUDIO PLUS este dezvoltat in mai multe amplasamente din zona de sud a Capitalei,  acestea generand un numar total de 500 garsoniere simple si garsoniere duble, cu suprafete ce variaza de la 28 mp, 30 mp, 35 mp, 38 mp, 40 mp pana la 46 mp utili.

Prima locatie a acestui proiect se afla in zona Brancoveanu Luica, unde imobilul ce dispune de un numar de 60 de garsoniere  urmeaza a fi dat in folosinta la inceputul lunii octombrie . “Faptul ca  este deja vandut in proportie de 90% demonstreaza succesul acestui concept si arata inca o data ca nevoia de locuinte pentru segmentul tanar in Romania este inca mare”, spune Catalin Grigore, manager Premier Imobiliare.  “Varietatea, spatiul interior generos, locatiile alese cu grija, apropriere fata de mijloacele de transport, si nu in ultimul rand preturile prietenoase, sunt criteriile care stau la baza acestui concept de success”, completeaza el.

Cea de a doua locatie este in zona Berceni – Metalurgiei, unde este deja inceputa constructia a doua imobile ce vor avea un numar total de 150 de garsoniere. Termenul de finalizare pentru acestea este data de  01.09.2011. Cea de a treia locatie este in zona Sos Oltenitei –Ira,  unde deasemenea se lucreaza la edificarea unui imobil care va oferi un numar de 40 de garsoniere, cu termen de finalizare 01.05.2011.

STUDIO PLUS

Toate amplasamentele alese de dezvoltatorii acestui proiect major dispun de: acces facil la mijloacele de transport in comun, acces rapid la marile magazine si centrele comerciale aflate in zona. In plus, ele dispun de drumuri asfaltate si de toate utilitatile necesare comfortului zilnic .

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...