Speedwell a început vânzările pentru alte 128 apartamente în proiectul THE IVY

Până acum au fost contractate 88% din unitățile disponibile în primele două clădiri

După vânzarea stocului de apartamente din primele două clădiri ale proiectului THE IVY, Speedwell a lansat vânzarea pentru alte 128 de apartamente disponibile în cea de-a treia clădire a ansamblului.

În ceea ce privește statusul lucrărilor de construcție pentru primele două clădiri, prima este finalizată, iar a doua în curs de finalizare până la finalul anului.

Noua clădire oferă unități de 2, 3 si 4 camere, cu suprafețe utile între 54 mp și 121 mp. Terasele sau grădinile adaugă spațiu extra.

Proiectul rezidențial THE IVY, este localizat în București, pe strada Jandarmeriei și va cuprinde 10 clădiri cu regim de înălțime P+6 și 800 de apartamente.

Proeictul include facilități precum restaurant, grădiniță, centru de fitness cu piscină și magazin de proximitate, alei pietonale, piste de biciclete, o curte interioară cu grădină și alte zone comunale.

THE IVY a fost creat pentru a obține o certificare BREEAM Excellent, în cadrul unui sistem global de evaluare a clădirilor verzi, folosit pentru a măsura performanța ecologică a clădirilor.

Lucrările de construcție pentru primele două clădiri sunt în curs de desfășurare, prima clădire fiind gata de livrare, iar cea de-a doua urmând să fie finalizată până la sfârșitul acestui an.

CITEȘTE ȘI: București: 60 de proiecte middle & upper class se află în construcție

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...