Park Properties achiziționează terenuri pe malul lacurilor Pipera și Balotești

Park Properties, dezvoltatorul complexului SunLake Residence și a 10 clădiri în zone centrale din București, a achiziționat două terenuri pe malul lacurilor Pipera și Balotești pentru noi proiecte rezidențiale.

Valoare de piață estimată pentru cele două viitoare ansambluri rezidențiale se ridică la peste 40 milioane euro. Astfel, valoarea totală de piață a proiectelor dezvoltate de Park Properties va depăși 100 milioane euro.

Dezvoltatorul Park Properties a realizat până în prezent 10 blocuri. Majoritatea imobilelor au fost vândute în proporție de peste 80% înainte de finalizarea lucrărilor.

Primul bloc de 12 etaje din complexul SunLake Residence a fost antecontractat în proportie de 100% încă din faza de construcție, iar faza 2 este deja antecontractată în proporție de 40%.

CITEȘTE ȘI: Studio One, o unitate de cazare de patru stele în complexul West Gate

Lucrările la blocul B, ce are o structură de S+P+12 etaje, au ajuns la nivelul 10, iar ritmul este de două etaje pe lună, astfel că în ianuarie 2024 se va finaliza complet și structura de rezistență a corpului B.

La finalizare, ansamblul va dispune de 308 apartamente de 2 și 3 camere, studio-uri sau penthouse-uri tip duplex, de 4 și 5 camere, dispuse în trei clădiri, două cu înălțimea S+P+12 și o clădire 2S+P+17.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...