Societe Generale European Business Services a închiriat birouri în Campus 6

Skanska a închiriat către Societe Generale European Business Services 10.500 de metri pătrați de spații de birouri și 57 de locuri de parcare în a treia clădire a proiectului Campus 6 din București.

Campus 6.3, unde Societe Generale EBS va începe mutarea parțială a echipei în trimestrul al patrulea din 2020, va fi certificat LEED Gold și WELL, contribuind la nivelul de well-being al utilizatorilor săi. Cu acest nou chiriaș, clădirea ajunge la un grad de ocupare de 91%.

„Campus 6 este un proiect al premierelor: certificarea WELL, pista de alergat, sistemul integrat Connected by Skanska. Încă din 2015, din faza de design, ne-am propus ca acest proiect să devină un spațiu destinat comunității tech, în care să aducem laolaltă oameni creativi, curioși și îndrăzneți. Uitându-ne la ceea ce am realizat până acum, considerăm îndeplinită această misiune. Suntem mândri să avem lângă noi Societe Generale EBS ca partener, completând comunitatea care modelează viitorul”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România.

Amplasat lângă Universitatea Politehnică, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 81.000 de metri pătrați.

Printre beneficiile oferite de Campus 6 se numără placemaking-ul de 7.500 de metri pătrați, care cuprinde zone de lucru și de interacțiune, destinate în principal chiriașilor, studenților, precum și locuitorilor din vecinătate.

„Acest nou spațiu va susține creșterea organizației noastre, în același timp asigurând un echilibru între operațiunile noastre din West Gate, partenerul nostru istoric, cu care menținem un angajament pe termen lung, și noul nostru partener, Skanska”, a spus Thierry Blain, COO SG EBS.

Campus 6.2 și 6.3 sunt primele clădiri de birouri din România pre-certificate WELL la nivel Silver, respectând caracteristici axate pe îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, prin atributele mediului construit.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...