SeedBlink deschide în Grecia a doua filială din afara României

SeedBlink, platforma de investiții pentru start-upuri din domeniul tehnologiei, a deschis un birou în Atena, Grecia.

Filiala din Atena va oferi o gamă de instrumente de investiți, oportunități pentru start-up-uri tehnologice și soluții de acces pe piață pentru investitorii locali și parteneri.

Biroul Seedblink Grecia este condus de George Platanas, din funcția de country manager. Acesta are peste 25 de ani de experiență în afaceri internaționale.

Înainte, George Platanas a fost Head of Incubation și, ulterior, director regional la Demium Grecia, principalul incubator/accelerator din regiune.

Din această funcție a contribuit, de asemenea, la obținerea de către Demium SL a unei finanțări de 24,5 milioane euro de la Hellenic Development Bank of Investments.

Biroul din Grecia reprezintă o etapă importantă în strategia de creștere a SeedBlink. Împreună ne vom asigura că start-upurile tehnologice de aici pot obține mai ușor capital, se pot extinde, inova și crea locuri de muncă în anii următori, a declarat George Platanas

Platforma a finanțat deja două companii originare din Grecia și are parteneriate cu VC-uri locale.

SeedBlink este o platformă specializată exclusiv în start-upuri europene din domeniul tehnologiei, de la etapa de pre-seed până la seria B. Până în prezent, a atras 11.000 de investitori din 60 de țări.

Peste 1.700 de start-up-uri au fost evaluate, iar 60 dintre acestea, din opt țări, au derulat runde de finanțare pe platformă.

Printre cele mai mari finanțări se numără FlowX, cu 1,6 milioane de euro obținuți dintr-o rundă finală de 7,3 milioane euro și Dronamics – cu 950.000 euro dintr-o rundă de 3 milioane euro.

- publicitate -