Rețeaua socială franceză Fatster, campanie de crowdfunding pe SeedBlink

Fatster, rețeaua de socializare dedicată controlului greutății, își lansează campania de crowdfunding prin intermediul SeedBlink.

Oportunitatea de investiție este disponibilă începând de joi, 12 august, pentru toți investitorii înregistrați pe SeedBlink, cu tichete începând de la 2.500 euro.

Aplicația a fost lansată în iulie 2020 de doi antreprenori francezi, iar start-up-ul a fost selectat recent de programele de accelerare Plug & Play HealthTech Abu Dhabi și Station F.

Fatster este o rețea socială globală și un ecosistem dedicat pierderii în greutate în care utilizatorii cu un obiectiv comun se conectează între ei și își îmbunătățesc obiceiurile.

Aplicația oferă și cadrelor medicale capacitatea de a-și achiziționa și urmări online pacienții supraponderali, la care participă deja peste 200 de profesioniști certificați.

Fatster caută și o rundă Pre-Serie A de €560.000 până la €800.00, cu o co-investiție de €310.000 de la business angels europeni.

Evaluarea pre-money a startup-ului Health Tech este de 5,4 milioane de euro.

1 milion de utilizatori în 18 luni, 10 milioane până în 2025

Platforma intenționează să se extindă în Marea Britanie, Germania, România și Lituania în următoarele 18 luni, după rezultatele de succes din Franța.

Soluția dezvoltata de Fatster este binevenită, deoarece mai mult de jumătate din populația adultă din Europa Centrală este considerată supraponderală.

Mai mult, în Cehia, Slovacia și Ungaria, aproximativ 58% din populația adultă este considerată supraponderală, în timp ce în România 51% din populație se află într-o situație similară.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...