FLOWX.AI obține o finanțare seed de 8,5 milioane dolari

FLOWX.AI a obținut o rundă de finanțare Seed de 8,5 milioane dolari. Runda, una dintre cele mai mari de acest tip din acest an în Europa, a fost condusă de PortfoLion.

Compania va folosi investiția pentru a se extinde pe piețele din Europa și SUA și pentru a recruta peste 20 de angajați până la sfârșitului primului trimestru din 2022.

De asemenea, va crește capacitatea echipelor tehnice și de data science pentru a îmbunătăți componentele AI și pentru a dezvolta funcționalități noi.

Această investiție, care vine la mai puțin de un an de la înființarea FLOWX.AI, demonstrează că nevoia pe care o adresăm este una extrem de arzătoare, afirmă Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI

Compania răspunde nevoii unei piețe de 500 de miliarde de dolari – sistemele IT legacy ale corporațiilor.

În fiecare an, numai industria bancară cheltuiește peste 200 miliarde de dolari pe tehnologie, iar 85% din aceasta este direcționată pentru funcționarea băncii.

Platforma ajută instituțiile financiare să creeze experiențe unificate, de tip omnichannel atât pentru clienți cât și pentru angajați, fără a fi nevoie să-și schimbe sistemele și infrastructura existente.

Astfel, instituțiile financiare vor putea să lanseze soluții complexe în doar zece săptămâni – precum credit ipotecar, creditare preaprobată fără a fi nevoie să-și schimbe sistemele.

FLOWX.AI a fost înființată la sfârșitul anului 2020 de către Ioan Iacob – CEO, Serban Chiricescu – CTO și Radu Cautis.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...