Scapă de ridurile din colțurile ochilor cu Botox

Produsele de îngrijire antiaging, tratamentele faciale la salon, precum și procedurile estetice în clinicile medicale, sunt modalități pentru a-ți menține o piele cu aspect sănătos și tânăr.

Dacă te confrunți cu riduri accentuate, pe care nici măcar rutina de seară nu le mai poate trata, cum ar fi ridurile din colțurile ochilor, denumite popular ridurile ”laba gâștii”, totul poate fi rezolvat cu o simplă injecție cu Botox.

Am discutat despre ce este Botoxul și cum te poate ajuta să scapi de riduri cu medicii specialiști în proceduri estetice injectabile din cadrul clinicilor Doctor SKiN din București și Corbeanca.

Botoxul este o substanță injectabilă, utilizată pentru zonele din treimea superioară a feței, predispuse la apariția ridurilor și a liniilor de expresie. Botoxul este forma purificată a toxinei botulinice de tip A, iar pe lângă atenuarea ridurilor, oferă și un efect de lifting natural și semnificativ al pielii, prevenind apariția ridurilor noi și adâncirea celor existente.

Botoxul acționează prin blocarea semnalelor nervoase transmise către mușchi, limitând astfel contracția mușchilor faciali. Relaxarea musculară se traduce prin estomparea ridurilor și o piele cu un aspect mai întins și mai odihnit. Botoxul se injectează, de obicei, în locuri specifice (în frunte, sub ochi, în colțurile ochilor, în obraji pentru slimming face, în palme pentru hiperhidroză sau pentru liftingul colțurilor gurii), având un efect care se menține până la 6 luni, în funcție de brandul folosit. Singurele mărci aprobate FDA sunt Dysport și Botox, comercializat în România sub denumirea de Vistabel.

În ceea ce privește ridurile din colțurile ochilor, care apar de fiecare dată când râzi sau zâmbești, Botoxul are capacitatea de a relaxa mușchiul orbicularis oculi, care este cel a cărui contracție este responsabilă de apariția ridurilor de la acest nivel. Prin injectarea de Botox se scade rezistența mușchiului, dar și capacitatea sa de a realiza contracția. Prin urmare, ridurile sunt semnificativ reduse, obținându-se o piele mai întinsă și mai fermă.

Cum zona ochilor are o piele mai fragilă, toxina botulinică te va ajuta să scapi de ridurile de expresie. Atenție, dacă ridurile sunt profunde, adică sunt vizibile și atunci când nu râzi sau zâmbești, trebuie folosit și Acidul Hialuronic în combinație cu tratamentul cu Botox.

Botoxul reprezintă soluția ideală pentru ridurile de pe frunte și cele din jurul ochilor, iar rezultatul final se instalează în maximum 2 săptămâni.

Cel mai important este să găsești un medic care te ascultă cu adevărat și cu care poți avea o discuție onestă despre așteptările tale.

Echipa de medici specializați în proceduri estetice injectabile din clinicile Doctor SKiN au experiența și pregătirea necesare pentru a-ți recomanda tipul de Botox potrivit, dar și pentru a-ți seta corect așteptările, ca să nu ai deziluzia că ai dat banii pe o toxina botulinică care parcă a dispărut mult prea repede!

În clinicile Doctor SKiN beneficiezi de evaluare gratuită la medicul specialist în estetică medicală, de retuș gratuit la 14 zile, de oferte permanente și, de departe, cele mai bune prețuri la Botox pe care le poți găsi în piață!

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...