Salonul Brams din București Mall s-a redeschis

Din 12 iunie, clienții București Mall au la dispoziție o nouă gamă de servicii de înfrumusețare și îngrijire personală, oferite de salonul Brams Studio.

Salonul Brams Studio s-a redeschis vineri, 12 iunie. În prima săptămână, clienții București Mall care frecventează salonul vor fi întâmpinați cu discounturi de 20% la toate serviciile furnizate de acesta și cu promoții de tip 1+1 gratuit la anumite produse de revânzare. În plus, la orice serviciu de minimum 50 lei efectuat în salon, clienților li se oferă o sedință gratuită la solar.

Dacă, anterior relocării și renovării, clienții fideli ai Brams Studio din București Mall se bucurau de servicii de solar și de manichiură, de acum ei vor putea beneficia de o gamă mai largă, de la coafor și frizerie până la tratamente de înfrumusețare, cosmetică, pedichiură, manichiură și solar.

Încă din 2006, Brams Studio se numără printre chiriașii primului centru comercial modern din România. Salonul, care a fost relocat, se află la demisol, față în față cu magazinul Mega Image, și acoperă o suprafață de 80 de metri pătrați.

Redeschiderea salonului Brams Studio face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...