Unități de vaccinare drive-thru în parcările București Mall și Plaza România

Anchor Grup pune la dispoziția primăriilor de sector spații pentru amenajarea și operarea de unități de vaccinare de tip drive-thru, în parcările București Mall și Plaza România.

Prima unitate de acest tip a fost deschisă în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 în parcarea exterioară a Plaza România.

Centrul are 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Peste 200 de persoane pot fi vaccinate zilnic, iar programul de lucru este de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Centrul de vaccinare București Mall va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Primăria Sector 3. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Tipul de vaccin folosit în centrele București Mall-Vitan și Plaza România este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...