All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 31 mai | 2020

Redeschide pe OLX, inițiativă de susținere a antreprenorilor locali

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

OLX a lansat o acțiune de susținere a antreprenorilor și afacerilor locale, răspunzând crizei înregistrate în mediul socio-economic, la nivel național.

Redeschide pe OLX se adresează tuturor antreprenorilor, IMM-urilor, producătorilor locali care în aceste momente critice au nevoie de a se menține activi și cât mai aproape de consumatori.

- Publicitate -

Portalul își „deschide porțile” antreprenorilor din offline și online, oferind gratuit în perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce conțin 20 de anunțuri Premium pe lună, bonusuri de promovare pe site, promovare în cadrul campaniei digitale, precum și suport din partea echipei de vânzări pentru realizarea contului și încărcarea anunțurilor.

Obținerea pachetelor de anunțuri și de promovare se poate face prin completarea unui formular disponibil pe redeschide.olx.ro, urmând ca echipa de vânzări să selecteze și să ia legătura cu cei înscriși pe platformă.

- Publicitate -

ULTIMELE