Proiectul Marmura Residence are autorizație de construire

Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, iar proprietarii se vor putea muta în anul 2021

Prime Kapital anunță obținerea autorizației de construire pentru proiectul Marmura Residence din cartierul Bucureștii Noi. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, iar proprietarii se vor putea muta în anul 2021, așa cum a fost anunțat inițial.

Marmura Residence este situat la o distanță de 100 de metri de stația de metrou Jiului, în apropierea noului pol de birouri de pe Bulevardul Expoziției și de zona Pipera.

Proiectul include 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri, proiectate și construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult de 80% din totalul apartamentelor oferite spre vânzare până în prezent au fost contractate.

Dezvoltat în jurul conceptului de comunitate integrată, proiectul se întinde pe o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 mp de spații verzi și terase generoase, 1.700 de mp de spații de retail, servicii și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.

 „Suntem bucuroși că ne putem onora angajamentul luat față de locuitorii din Bucureștii Noi, de a reintegra în circuitul urban o zonă industrială abandonată. Marmura Residence va crea o comunitate vibrantă în cadrul unui proiect modern, cu standarde înalte de arhitectură și confort. Proiectul va contribui semnificativ la îmbunatățirea calității vieții locuitorilor din zonă și a peisajului urban, asigurând sustenabilitatea și longevitatea cartierului”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Prime Kapital a lansat în 2018 FlexAssist, un program unic și personalizat care oferă posibilitatea de a achiziționa o locuință, prin mai multe opțiuni flexibile.

„Cumpărătorii noștri au acum opțiunea suplimentară FlexAssist, un produs atrăgător pentru cei care vor să își cumpere o locuință, dar nu pot plăti sumele mari de avans cerute în cazul unui credit ipotecar, nu obțin venituri din contractele de muncă tradiționale sau sunt la începutul unei cariere cu perspective bune de creștere a veniturilor. FlexAssist este un produs exclusiv Prime Kapital care confirmă angajamentul nostru de a fi cel mai important dezvoltator de proiecte rezidențiale din România, pe termen lung”, a adăugat Maggie Kitshoff.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...