Un nou super mall regional la Cluj-Napoca pe o fostă platformă industrială

Pe lângă partea de retail, pe locul fostei fabrici Cesarom se va construi un nou cartier și clădiri de birouri

Dezvoltatorii imobiliari Prime Kapital și MAS REI pregătesc un proiect mixt, cu spații de retail, birouri și rezidențial pe fosta platformă industrială Cesarom Cluj-Napoca.

Dezvoltarea rezidențială va avea 1.461 de apartamente conectate direct la zonele de parcare și depozitare, beneficiind în același timp de acces la componentele de birou și retail ale proiectului.

Suprafața dedicată componentei rezidențiale este de 113.500 mp și are alocat un buget de investiții de 119,2 milioane euro. Cartierul se va inaugurat în etape, în perioada 2027-2029.

Partea de retail va include un super mall regional cu o suprafață de 73.300 mp și va necesita investiții estimate la 140,3 milioane euro. Noul Cluj Mall se va deschide cel mai devreme în octombrie 2026.

În final, zona de birouri va avea o suprafață de 49.200 mp, va necesita investiții de peste 76 milioane euro și va fi inaugurată în etape, în perioada 2026-2028.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Aeroportul Cluj-Napoca acceptă plata parcării digital

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...