În sfârșit se deschide! Noul mall din Alba Iulia va fi inaugurat în 31 august

După ce inaugurarea noului Alba Iulia Mall a fost amânată cu aproximativ un an în 2022, cel mai mare centru comercial din oraș, redenumit Carolina Mall, va fi deschis în 31 august 2023.

Dezvoltatorii Prima Kapital și MAS REI au alocat pentru construcția Carolina Mall, care are o suprafață închiriabilă de circa 28.900 mp, un buget de peste 47,2 milioane euro.

Ancoră principală este primul hypermarket Carrefour din județul Alba, iar în zona de food vor deschide restaurante KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie și Fryday.

Pe zona de fashion vor fi prezenți retaleri internaționali precum Reserved, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Hervis, Sizeer, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Sinsay, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s.

Centrul comercial va avea și magazine de electronice și electrocasnice Altex și Flanco, o hiper-farmacie Dr. Max, magazine de beauty și bijuterii Douglas, Teilor, Splendor, Marco Gold și o sală de fitness, StayFitGym.

Sursă foto articol: Alba 24

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu noile proiecte de mall-uri din Pitești și Iași

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...