Profi va sponsoriza naționala de handbal feminin

Profi a devenit partener oficial al echipei cu cea mai dinamică evoluție din sportul românesc, echipa națională de handbal feminin.

“Încredere, implicare și pasiune sunt valorile după care ne ghidăm la PROFI, cele care ne-au permis să creștem de la 67 de magazine în 2009, la 401 în ziua de azi și la 500 foarte curând, iar ceea ce ne-a determinat să contribuim financiar la evoluția echipei naționale de handbal feminin este tocmai faptul că la această echipă am regăsit valorile noastre”, a declarat Daniel Cârstea, Directorul general al magazinelor PROFI. “Semnăm parteneriatul cu intenția de a-l dezvolta pe termen lung și deoarece promovăm un mod de viață sănătos în rândul angajaților și clienților noștri, iar sportul este un element cât se poate de important pentru menținerea sănătății.”

”Ne bucurăm mult că încă un partener de renume s-a alăturat Federației Române de Handbal. Emulația generată de performanțele obținute de Echipa Națională de Senioare, medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an confirmă strategia F.R.H., care are la bază profesionalismul, devotamentul și consacrarea. Ne bucurăm că noul nostru partener, PROFI Rom Food, împărtășește valori similare și ne dorim ca acest parteneriat să se dezvolte în scopul promovării sportului, a Handbalului, Sport Național!”, a declarat Alexandru Dedu, Președinte al Federației Române de Handbal.

Astăzi la Piatra Neamț, după ce a fost anunțat parteneriatul, Valentina Ardean Elisei, căpitanul naționalei, a primit un tricou cu valorile PROFI și însemnele FRH, oferind în schimb primul său tricou de federație, cu sigla PROFI.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...