Profi a preluat Al Comsib

sursa: adulmec.ro

Numarul magazinelor de proximitate PROFI a spori odata cu preluarea unei retele de retail din Sibiu: Al Comsib. 

 

“Vom pastra personalul Al Comsib, caci una din dorintele noastre este sa oferim locuri de munca oamenilor valorosi, iar pentru o vreme cele sase magazine vor continua sa actioneze sub actualul lor nume,” a declarat Directorul general PROFI Rom Food,Pawel Musial. “Ceva mai tarziu, in cursul acestui an, vom aduce si sortimentatia PROFI, mentinand totodata cele mai apreciate dintre produsele Al Comsib.”

 

“Ambele parti au inteles acesta tranzactie ca pe o oportunitate, asa ca negocierile cu Al Comsib s-au desfasurat fara dificultati”, a afirmat Carel Bruseker, Director financiar PROFI, cel care a negociat tranzactia. “In ultima instanta, rezultatul ne bucura si pe unii, si pe altii: fostul proprietar vede cum magazinele sale se dezvolta in continuare, iar PROFI se desfasoara pe o piata mai mare si dobandeste o putere de negociere sporita, in avantajul clientilor nostri”.

 

“Cu resursele de care am dispus, am dezvoltat reteaua Al Comsib pana la nivelul la care oamenii sa se bucure de calitatea produselor, ajungand sa aprecieze brandul”, considera Directorul general Al Comsib, Ciprian Aldea. “A venit, insa, vreme ca aceste magazine sa-si valorifice inca si mai bine potentialul si ma bucura faptul ca un lant atat de performant ca PROFI a ales sa duca mai departe succesul Al Comsib”.

 

Consiliul Concurentei a aprobat aceasta intelegere pe termen lung.

 

Dupa noua preluare, PROFI numara 113 magazine in 67 de localitati, fiind cel de al treilea mare retailer modern din Romania.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...