Patru oferte pentru o secțiune din autostrada Suplacu de Barcău-Borş

Patru oferte au fost depuse pentru construcția subsecţiunii 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiş (km 4+200 – km 30+550) al autostrăzii Braşov-Oradea.

Asocierea Construcţii Erbaşu (lider de asociere) – Vahostav SK A.S., asocierea Drum Asfalt SRL (lider de asociere) – Trameco SA – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Ragadios SA – Citadina 98 SA – Lemacons SRL, asocierea Rizzani de Eccher Spa Italy – Artera Blue SRL şi turcii de la ERG Insaat Ticaret VE Sanaiy AŞ, sunt firmele care au depus oferte.

Obiectul contractului va fi proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru 26,35 kilometri de autostradă.

Contractul prevede construirea a 3 viaducte, 8 pasaje şi 8 poduri, inclusiv un pod de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 metri, peste un lac de acumulare la kilometrul 6+655.60.

Valoarea estimată a contractului este de 503,687 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

- Publicitate -

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...