Mega Image lansează Equilibrium Health & Wellness

.
.

Mega Image lanseaza Equilibrium Health & Wellness, un nou concept corner specializat cu produse pentru un stil de viata sanatos.

 

• Noul concept corner Equilibrium include aproximativ 2500 de produse alimentare si nealimentare, din peste 10 categorii diferite

• Sortimentul extins de produse sustine un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural

 

Mega Image deschide un nou concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care va oferi consumatorilor o gama extinsa de produse alimentare si nealimentare pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.

Cu o suprafata de 130 mp, noul concept corner este integrat in magazinul Concept Store Piata Sudului, Bucuresti si include o selectie de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum: produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curatat bio.

“Un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural este cea mai potrivita alegere pentru o viata frumoasa. Dupa ce anul trecut am oferit consumatorilor nostri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuam in acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alaturi de toti consumatorii nostri pentru care un stil de viata sanatos reprezinta deja o alegere asumata”, declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Noul concept Equilibrium Health & Wellness va oferi consumatorilor preocupati de un stil de viata sanatos o experienta completa de cumparaturi si toata sustinerea de care au nevoie pentru a intelege si adapta cat mai placut produsele in viata de zi cu zi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect fata de natura, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializati, consultanta la raft, materiale explicative si educationale, activitati in magazin si degustari.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...