Mega Image a primit o amendă de 10.000 lei pentru șobolanii din raft

Magazinul Mega Image din Bd. Ion Mihalache București a fost amendat cu 10.000 de lei în urma unui control al Autorității Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

ANSVSA s-a autosesizat în urma imaginilor cu șobolanii din rafturile de patiserie ale supermarketului şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al retailerului.

Magazinul şi-a suspendat temporar activitatea şi are obligaţia să efectueze temeinic operaţiunile de dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie (DDD).

În plus, va trebui să asigure igienizarea tuturor spaţiilor de recepţie, depozitare, expunere şi comercializare a produselor alimentare.

Ce spune Mega Image

„În magazinul menţionat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri (marţi, n.r.). Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi (miercuri, n.r.) magazinul şi vom acţiona cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spaţiul din magazin este şi va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condiţiile de siguranţă alimentară”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Mega Image.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...