Mastercard și PayPal lansează soluția Instant Transfer în România

După lansarea în SUA și Singapore, Mastercard și PayPal extind serviciul Instant Transfer în Europa. Serviciul este acum disponibil în Bulgaria, Bosnia, Germania, Italia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania și Marea Britanie.

Folosindu-se de soluția Mastercard Sent, Instant Transfer le permite clienților PayPal să își transfere fondurile disponibile, din portofelul electronic PayPal, direct pe cardurile proprii Mastercard, în timp real.

Soluția Mastercard Send este parte a componentei de Aplicații din cadrul portofoliului multi-disciplinar Mastercard, care permite oamenilor și companiilor să trimită și să primească bani oricând, oricum și oriunde doresc, fie prin transfer bancar, fie cu ajutorul unor funcționalități precum cea de la PayPal, prin diferite căi de acces la card.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...