Mastercard introduce noi soluții în pachetul pentru digitalizarea afacerii

Mastercard completează „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale” cu o nouă suită de soluții dedicate întreprinderilor mici și mijlocii.

Companiile beneficiază de 10% reducere la achiziția serviciilor avocatnet.ro Premium, oferind acces la articole care explică legislația, webinarii și conferințe.

Pachetul include accesul gratuit la un training online de promovare prin PR, AntrePRenoriat: pași simpli de PR pentru afacerea ta, pregătit de agenția GOLIN.

În plus, vine cu 50% reducere pentru închirierea Mastercard Business Lounge din cadrul CASA TIFF și access în salonul Business din cadrul Romexpo.

Mai mult, companiile primesc 50% discount din facturile pe primele 3 luni pentru toată gama de beneficii extrasalariale Edenred și 25% discount la abonamentul Up MultiBeneficii pentru IMM.

Nu în ultimul rând, pachetul include asigurarea gratuită pentru cumpărături online oferită de Mastercard, pentru tranzacțiile efectuate cu un card Mastercard Business eligibil.

Și semnătura digitală de la certSIGN are un discount de 30%, alături de consultanță gratuită, de 2 ore, 4 ore și, respectiv, 6 ore, în funcție de tipul de pachet achiziționat.

De asemenea, suita de soluții include 12% reducere la orice pachet StartGDPR, o soluție digitală de tip self service unde se pot obține documentele GDPR completate și personalizate.

Mai mult, companiile primesc și 50% reducere la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaților și servicii gratuite de medicina muncii.

- publicitate -