JYSK deschide o unitate în Luduș, jud. Mureș, și ajunge la 134 de magazine

Retailerul danez de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează joi, 29 iunie, cel de-al 134-lea magazin din România, în Luduș. Unitatea este amplasată în Str. Republicii nr. 66 și are o suprafață de 1400 mp.

Programul de funcționare al magazinului JYSK Luduș este de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între 10:00 – 18:00.

Timp de o săptămână, între 29 iunie și 5 iulie, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile doar în magazinul din Lugoj, iar peste 2.000 de produse sunt incluse în ofertă. Reducerile ajung până la 75%.

Printre ofertele speciale se numără și reduceri la noua gamă de mobilier și accesorii de grădină, seturi de terasă, mese și scaune de grădină, umbrele de soare, șezlonguri, perne de grădină, ghivece, lămpi solare și felinare.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în 48 de țări, are peste 30.000 de angajați și peste 3200 de magazine.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Jysk a deschis un magazin la Brăila

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...