Jysk a deschis un magazin la Brăila

JYSK a inaugurat cel de-al 48-lea magazin din țară în Brăila.

Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Brăila a fost inaugurat joi, 31 august, în strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, începând cu ora 08.00.

„Locuitorii din Brăila ne-au cunoscut produsele prin intermediul magazinului JYSK din orașul învecinat, Galați. Acum le va fi mai ușor să ne viziteze chiar la ei în oraș, într-o zonă accesibilă. Inaugurarea magazinului vine la scurt timp după ce JYSK  fost desemnat de clienții din toată țara cel mai bun magazin de textile și decorațiuni pentru casă, în urma unui studiu realizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK a primit certificatul Best Buy Award, care atestă faptul că în magazinele noastre clienții vor găsi cel mai bun raport calitate preț la gama de decorațiuni și textile pentru casă: lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape și halate de baie, perdele și draperii, pături, perne deco, covoare, perne de scaun și fețe de masă. Cu ocazia deschiderii, produsele din aceste categorii, dar nu numai, vor avea prețuri speciale de deschidere. Vom avea reduceri de până la 75%, iar acesta este un motiv în plus pentru a ne vizita”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Anunțăm cu bucurie inaugurarea magazinului JYSK Brăila, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. În ultimele săptămâni ne-am pregătit asiduu pentru ca în ziua deschiderii clienții să găsească tot ce au nevoie pentru casa lor. Vom avea oferte foarte bune în săptămâna deschiderii, stocurile sunt suficiente, iar asistenții noștri de vânzări sunt pregătiți să răspundă la întrebările clienților și să îi ajute pe aceștia să aleagă produsele de care au nevoie”a declarat  Mihaela Tutui, Director de magazin JYSK Brăila.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...