Julius Meinl pregătește locațiile partenere împotriva Covid-19

Julius Meinl oferă tuturor locațiilor partenere cursuri online gratuite de preparare şi servire a cafelei în siguranță pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Safer Coffee Preparation este un program implementat la nivel global și a fost gândit atât pentru sprijinirea locațiilor partenere, cât și pentru clienții acestora.

Acesta are ca scop siguranța consumatorilor și asigurarea că în locațiile respective sunt urmate standardele necesare limitării infectărilor cu COVID-19. Dacă protocolul este corect urmat riscul unei eventuale răspândiri a virusului este diminuat semnificativ.

Angajații locațiilor care se înscriu în acest program vor participa la un curs de formare online compus din tutoriale unde îşi vor însuşi măsurile de prevenţie , de la etapele de preparare și servire a cafelei în siguranță, la păstrarea distanței, până la informații despre virus şi modalitățile de transmitere, precum și simptomele acestuia.

La finalul cursului, angajații vor susține un examen online evaluându-li-se cunoștințele dobândite.

Odată ce s-a răspuns corect la toate întrebările, li se va emite o validare electronică.

Ulterior, reprezentanţii Julius Meinl vor evalua locația în teren și o vor certifica și semnaliza prin materiale de comunicare ce semnifică faptul că acea locația a implementat măsuri de prevenție a răspândirii virusului.

Evaluările locațiilor vor fi făcute cu recurență până la stabilizarea situației pentru a asigura respectarea continuă a măsurilor de prevenție și siguranță.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...