Hafele utilează prima casă mobilă în miniatură, TinyHouse

Hafele devine sponsorul prinicipal pentru prima casă în miniatură, construită în Italia. Tiny House, prototipul dezvoltat de aVOID, cu o dimensiune de numai nouă metri pătrați, susține principiile de locuit minimalist și pornește într-o călătorie de 60 de zile prin Germania, Elveția și Italia, cu opriri în șapte orașe.

Häfele Italia a furnizat mecanismele de ridicare Free Flap și sistemul de iluminare Loox LED pentru prototipul Tiny House, proiectat în detaliu de arhitectul italian de 27 de ani, Leonardo Di Chiara. Soluțiile inteligente se integrează perfect în unitatea de locuit de mici dimensiuni, asigurând confortul unui număr tot mai mare de nomazi urbani care aleg să trăiască în astfel de case în viitor.

Tiny House este montată pe o remorcă și este dotată cu tot confortul posibil în cei nouă metri pătrați. Cu doi pereți laterali nemobilați, Tiny House este proiectată în stilul clasic al unei case normale. Tot mobilierul este modelat cu o precizie elvețiană și se încadrează perfect în spațiul de mici dimensiui, datorită principalei sale caracteristici prin care se remarcă – economisirea spațiului. Multifuncțional și creativ, acesta apare ca prin magie pentru a-și îndeplini funcțiile, atunci când este nevoie, unindu-se perfect în spațiul de mici dimensiuni pentru a crea o bucătărie, un loc de luat masa sau chiar un dormitor.

aVOID este rezultatul unui proiect de cercetare condus de Leonardo Di Chiara în colaborare cu Universitatea Tinyhouse și reprezintă un stil de viață real care se dedică în totalitate sustenabilității prin angajamentul său față de principiile minimaliste în care „mai puțin înseamnă mai mult”. În prezent, acesta este susținut de numeroși parteneri tehnologici la nivel internațional. Programul evenimentului și alte informații despre turul Tiny House pot fi găsite pe www.leonardodichiara.it

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...