GRID a deschis cel de-al 5-lea magazin din țară la Târgu Jiu

GRID a deschis cel de-al 5-lea magazin pe data de 26 iulie 2019, în Shopping City Târgu Jiu, oferind pasionaților modei street style o gamă variată de articole sport cool.

Printre modelele consacrate disponibile în magazinul din Târgu Jiu se numără Jordan, ADIDAS Originals, Nike, Puma, New Balance, Reebok, Converse, New Era, Tommy Hilfiger.

„Deschiderea magazinului din Târgu Jiu vine ca o completare firească a dezvoltării brandului GRID pe piața din România, extinderea rețelei de magazine reprezentând o parte importantă a strategiei noastre. Studiind piața din Târgu Jiu, am descoperit că era nevoie de un magazin de nișă, cu itemuri de calitate, de la branduri sport recunoscute la nivel internațional, care să îi încurajeze pe locuitorii orașului să dedice mai mult timp mișcării și sportului”, a declarat ownerul Nicolae Popa.

Piesele disponibile în noul magazin din Târgu Jiu sunt selectate în funcție de trendurile actuale, adaptându-se la nevoile și preferințele publicului. Ele poartă garanția calității unor articole originale ale marilor branduri.

GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 5 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău și Târgu Jiu.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...