Granturi pentru transformarea digitală a afacerilor mici și mijlocii

UniCredit Bank și Asociația Brand Minds lansează Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor cu o valoare totală de 30.000 de euro.

Competiția aduce șapte granturi cu valori diferite pentru antreprenorii mici și mijlocii din toată țara care își doresc să obțină finanțare pentru dezvoltarea unui proiect cu o componentă digitală pentru afacerea lor.

Cine poate aplica

Antreprenorii mici și mijlocii, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate atât pentru afacere, cât și pentru proiectul lor, se pot înscrie în competiție în perioada 13 – 31 iulie, până la maxim ora 18:00 și pot câștiga un singur grant la finalul perioadei de evaluare.

Competiția oferă trei variante de granturi:

  • Un grant în valoare de 8.000 de euro
  • Două granturi în valoare de 5.000 de euro fiecare
  • Patru granturi în valoare de 3.000 euro fiecare

Pentru înscriere, antreprenorii vor dezvolta un proiect de digitalizare sau care prezintă o îmbunătățire a unei componente digitale deja existente, urmărind una dintre cele trei categorii de înscriere:

  • Dezvoltarea unui canal de vânzare online;
  • Digitalizarea comunicării de marketing cu clienții sau furnizorii;
  • Digitalizarea proceselor – precum procese de producție, contabilitate, gestiune, semnătură electronică, procesul de comunicare cu angajații.

Odată închisă perioada de înscrieri, va urma o etapă de verificare și publicare a proiectelor valide, acestea din urmă intrând în etapa de vot din partea publicului între 17 și 23 august, până la ora 23:00, dar și o etapă de evaluare de către membrii juriului, în perioada 17 – 25 august 2020.

Câștigătorii se vor stabili în urma unui punctaj final care va fi format din 20% votul publicului și 80% evaluarea juriului.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...