UniCredit Bank duce dobânzile pentru depozitele în lei până la 8% pe an

UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite și oferă până la 8% pe an pentru depozite în lei constituite pe 12 luni de clienții persoane fizice, liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro.

Pentru depozitele în lei ale persoanelor fizice dobânda este de 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni și 6% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

Pentru depozitele în euro dobânda este de 1% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 0,8% pe an pentru termen de 6 luni și 0.4% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

Pentru depozitele în dolari dobânda este de 2% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 1,5% pe an pentru termen de 6 luni și 1% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

Pentru toate categoriile de clienți persoane fizice, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei sau 200 euro/dolari.

În ceea ce privește clienții liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, condițiile sunt următoarele:

Pentru depozitele în lei constituite pentru perioade de 12 luni, dobânda este de 8%  pe an, pentru termen de 6 luni – de 7% pe an, iar pentru termen de 3 luni – de 6% pe an, luând în considerare că suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 10.000 lei.

Depozitele în lei constituite pentru o lună beneficiază de dobânzi de 5% pe an, iar cele pentru o săptămână de o dobândă de 4% pe an, dacă sumele din depozit se ridică la minim 50.000 lei.

Pentru depozitele în dolari constituite pentru perioade de 12 luni companiile beneficiază de o dobândă de 2% pe an, pentru depozitele pe 6 luni – de 1,5% pe an, pentru depozitele pe 3 luni – de 1% pe an, iar pentru depozitele pe o lună – de 0,8% pe an. Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 3.000 dolari.

CITEȘTE ȘI: Cum puteți câștiga o dobândă de 7% pe an, economisind inteligent la CAR ECONOMIA

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...