Decathlon a deschis la Alba Iulia primul magazin nou din acest an

Decathlon a inaugurat un nou magazin în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu, 50A. Odată cu această unitate, prima inaugurată în acest an, reţeaua naţională ajunge la 29 de magazine.

Magazinul Decathlon Alba Iulia dispune de o suprafaţă totală de 1.040 mp și pune la dispoziția clienților peste 2.500 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 80 de sporturi.

Printre acestea se numără box, fitness, gimnastică, alergare și mers sportiv, la fotbal, baschet, tenis de câmp și tenis de masă, înot, sporturi în natură, pescuit, ciclism, schi, drumeție, dar și articole pentru recuperare, hidratare, nutriție și sporturi de precizie.

Decathlon Alba Iulia, oferă și servicii adiţionale precum atelier pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive.

Clienții pot comanda acasă sau la locul de muncă, cu ridicare din EasyBox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin. La acestea se adaugă și livrarea prin platformele Tazz și Bringo.

CITEȘTE ȘI: Tazz by eMAG va livra articole sportive de la Decathlon

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...