Uber ajunge în 17 orașe din România după lansarea la Alba Iulia 

Începând cu această săptămână, aplicația Uber este disponibilă în Alba Iulia, după ce din luna martie serviciul este prezent și în Râmnicu Vâlcea.

Astfel, Uber este acum prezent în 17 orașe din România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Vâlcea și Alba Iulia.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

Până la data de 8 mai, utilizatorii din Alba Iulia vor avea acces la curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOALBA.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Alba Iulia Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute.

CITEȘTE ȘI: Curse Uber la jumătate de preț dacă faci o rezervare prin platforma Kiwi.com

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...