De ce să externalizezi serviciile de contabilitate?

Una dintre cele mai bune metode pentru a scădea costurilor și a maximiza veniturile este externalizarea anumitor servicii și procese necesare în companie.

Spre exemplu, se pot externaliza serviciile de curățenie, cele de resurse umane și serviciile contabile.

Dintre toate, externalizarea serviciilor contabile oferă cel mai mare ajutor pentru firmă, care se traduce prin economisirea resurselor și garanția că toate operațiunile contabile sunt corect realizate.

Mai mult de atât, apelând la o firmă de contabilitate, așa cum este și NuAmContabil.ro, fiecare antreprenor poate beneficia de servicii ireproșabile, oferite de experți în domeniu.

Indiferent de specificul companiei sau de mărimea acesteia, specialiștii contabili vor îndeplini cu succes toate sarcinile, în termenul stabilit de comun acord.

De multe ori se întâmplă să fie nevoie de informații specifice, dintr-un anumit domeniu, pe care un singur contabil nu le poate deține.

Aici intervine unul dintre avantajele externalizării contabilității: faptul că oricând pot fi consultați experți în domeniu, pentru buna desfășurare a serviciilor contabile.

Citește în continuare și afla care sunt trei dintre motivele pentru care să externalizezi serviciile de contabilitate.

  1. Timp și bani economisiți

Unul dintre principalele avantaje ale externalizării contabilității este economisirea timpului. Uneori, un singur contabil angajat poate avea mai mult de muncă și astfel nu va putea îndeplini toate sarcinile în timp util.

O firma contabilitate Bucuresti poate aprecia volumul de muncă necesar în funcție de mărimea și specificul fiecărei companii, astfel încât situațiile neplăcute să fie evitate și termenele limită să fie respectate.

Un alt aspect important este scăderea costurilor cu angajații. Externalizarea contabilității este mult mai ieftină decât achitarea unor pachete de beneficii pentru angajați full time.

Se vor plăti doar serviciile contractate, stabilite de la bun început, iar la un simplu calcul, economia lunară este de până la 40%.

  1. Sfaturi de la experți

Domeniul contabilității este permanent în schimbare, astfel că este nevoie de actualizarea informațiilor în mod curent. Oricât de bun ar fi un contabil, uneori se poate ca un detaliu să nu fie complet înțeles.

De aceea, într-o firmă de contabilitate, vei găsi permanent sfaturi de la experți care se informează permanent și care comunică eficient pentru rezolvarea situațiilor dificile.

În plus, într-o firmă de contabilitate sunt angajați experți din diverse domenii, astfel că indiferent ce problemă ar putea apărea, aceasta va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

  1. Reducerea riscurilor

Este bine de știut că toate firmele de contabilitate prezintă riscuri scăzute în comparație cu angajarea full time a unui contabil.

Firmele sunt obligate să încheie asigurări, iar în cazurile extrem de rare în care se întâmplă vreo greșeală, nu va trebui să îți faci griji.

În plus, există sisteme de risk management care previn și detectează eficient cazurile de fraudă. Astfel, serviciile contabile oferite sunt fără cusur.

Acestea au fost doar câteva dintre motivele pentru care merită să externalizezi serviciile contabile.

Dacă îți dorești mai multe detalii, contactează cu încredere firma NuAmContabil.ro și stabilește o întâlnire.

Vei afla răspunsurile la toate întrebările tale și vei putea lua o decizie informată, pentru binele companiei tale.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...