Complexul Multifuncțional Caraiman are punct de lucru pe Bd. Magheru

Primăria Sectorului 1 a inaugurat un nou punct de lucru al Complexului Multifuncțional Caraiman, primul centru medical deschis de o autoritate locală pentru a veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse.

Aici, locuitorii Sectorului 1 vor primi ajutor medical în caz de urgență primară (testarea glicemiei, monitorizarea tensiunii arteriale) și vor beneficia de consultații minime pentru care nu este necesară deplasarea la Complexul Multifuncțional Caraiman (Str. Caraiman nr. 33A). De asemenea, bucureştenii care au domiciliul în Sectorul 1 îşi vor putea face programări la unul dintre cabinetele medicale care funcţionează în cadrul Complexului Caraiman: urologie, cardiologie, ginecologie, stomatologie etc.

Situat pe Bulevardul Magheru nr. 12-14, bloc Aro (Patria), în punctul de lucru vor fi oferite persoanelor interesate informaţii legate de activitatea Complexului Caraiman.  Totodată, în acest spațiu se vor desfășura și o serie de campanii medicale.

Pe perioada caniculei, această locaţie va funcţiona şi ca punct de hidratare şi de prim ajutor pentru toţi cetăţenii care tranzitează zona Romană, indiferent de domiciliul acestora.

Ce este Complexul Multifuncțional Caraiman

Complexul Multifuncțional Caraiman oferă o gamă largă de servicii medicale gratuite pentru bucureştenii cu venituri reduse din Sectorul 1 care au probleme de sănătate.

În ultimii ani, serviciile medicale au fost diversificate, ajungându-se în prezent la peste 10 cabinete: planificare familială, medicină de familie, dermatologie, oftalmologie, ostretică-ginecologie, urologie, radiologie, cardiologie, oncologie, ORL, stomatologie, psihiatrie-psihologie, laborator analize. De asemenea, Complexul Caraiman are și un serviciu de ambulanță socială cu şase mașini, medici și asistente, prin care se asigură asistență medicală la domiciliu pentru persoanele în vârstă cu probleme grave de sănătate, cu pensii mici, persoane care au suferit accident vascular cerebral, infarct sau au alte probleme neurologice și nu se pot deplasa.

Începând din acest an, va fi implementat şi un sistem de monitorizare a persoanelor cu afecţiuni cardiace prin holtere şi brăţări dotate cu buton de panică şi va fi achiziţionată aparatura necesară efectuării investigaţiilor imagistice complexe: RMN şi CT.   

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...