Coffee shop Manufaktura și zonă cu ciocolată Venchi în Mega Image Băneasa

Mega Image completează experiența la cumpărături în Concept Store Băneasa cu un coffee shop Manufaktura, integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go și o zonă cu o selecție de praline și ciocolată Venchi.

Astfel, la Casual Bistro, clienții pot găsi cafea de origini, de la Manufaktura, servită to go de barista, proaspăt prăjită și măcinată.

În același timp, la zona Venchi clienții vor descoperi praline și ciocolată din care pot alege propriul mix sau pot lua direct cutii special pregătite.

„Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri” afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Proiectul va fi extins și în alte magazine.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...