Chairry își relochează showroomul de mobilier în complexul UpGround

Chairry Design & Furniture se relochează într-un spațiu de 240 mp în complexul UpGround, deținut de Globalworth

Noul spațiu este de 50% ori mai mare decât actuala reprezentanță Chairry Design & Furniture din București din zona Faur. Cei 12 de angajați se vor reloca în noul spațiu începând din luna iulie a acestui an.

Aproximativ 40% din noua suprafață închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajații companiei, iar un spațiu extins de 150 mp va fi zonă de showroom.

Dintre piesele de mobilier cel mai bine comercializate de Chairry în ultimii doi ani 60% sunt importante din Europa, iar 40% sunt obiecte personalizate prin intermediul producătorilor locali. 

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local.

În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.

CITEȘTE ȘI: Globalworth a închiriat peste 25.000 de metri pătrați în ultimele 3 luni

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...